Despre noi

Încă din 1994, firma noastră a creat cele mai bune variante de mobilier din lemn masiv și fier forjat pentru reședințe private sau domeniul HoReCa. Fie că sunteți în căutarea unor articole de mobilă pentru casă, restaurant, cafenea, cluburi, cabane, grădini, terase sau instituții, noi vom avea grijă ca cerințele dumneavoastră să se regăsească întocmai în produsele finite.

Vom reuși, împreună, să aducem o notă elegantă, personalizand mobila de care aveți nevoie, în funcție de spațiul în care va fi așezată. Aceasta presupune și posibilele modificări din punct de vedere constructiv și coloritic. Așadar, vă stăm la dispoziție, pentru ca proiectele dumnevoastră să prindă contur. Totodată, ne ocupăm și de recondiționarea mobilierului antic. Cu foarte multă grijă, reușim să readucem la viață piesele vechi, fără a le schimba designul original.

Ne preocupă satisfacția clientului, de aceea punem suflet în mobila pe care o creăm pentru dormitoare, bucătarii, biblioteci, camera copilului, birouri, mansarde, recepții de hotel, bar, restaurant, lounge-uri, cafenele, cluburi, pub-uri, case de vacanță, cabane de vânătoare, instituții, terase, scări sau șeminee. Suntem la zi și cu ultimele tendințe în materie de mobilier din fier forjat, așa că știm cum să lucrăm pentru ca dorințele dumneavoastră în acest sens să fie materializate. Dacă aveți o idee în ceea ce privește mobilarea încăperilor, fie că este vorba de reședința dumneavoastră sau un spațiu public, vă stăm la dispoziție pentru sfaturi și realizarea mobilei la comandă.