Te interesează sistemul de încălzire în pardoseală?

Te interesează sistemul de încălzire în pardoseală?

În momentul în care decideți să vă orientați către sistemele de încălzire în pardoseală, ar trebui sa luați în considerare costurile de achizitie, montajul și întreținerea acestora. Dacă discutăm despre sistemele electrice, care sunt și cele mai performante, ansamblele de acest gen sunt cât se poate de accesibile, componentele de bază fiind cablurile sau preșurile electrice și termostatul, un sistem performant care va permite ulterioar reglarea  temperaturii ambientale. Secțiunea montaj este o etapă extrem de importantă, de aceea punem la dispoziția dumneavoastră cele mai responsabile echipe de ingineri. Vă oferim un montaj rapid, pregătirea pardoselii , turnarea șapelor sau fixarea cablurilor electrice. Introducerea în funcțiune se face foarte ușor, o simplă conectare la rețeaua de electricitate după care reglați termostatul.

Costurile sunt cu mult sub cele ale unei centrale termice de mari dimensiuni, dar trebuie luat în considerare și comfortul pe care îl oferă această alternativă de încălzire. Chiar dacă nu consuma la fel de multă energie electrică precum o centrală termică, încălzirea în pardoseală oferă același confort termic. Cablurile sunt montate sub pardoseală, dispersează o cantitate egală de caldură, acoperind întreaga suprafață, acestea nu se vor supraîncălzi la temperaturi ridicate astfel încât să existe riscul unor incendii sau disconforturi termice. Încălzirea în pardoseală a fost votată drept cea mai bună soluție pentru familiile cu animale sau copii cu vârste fragede, distribuția uniformă a temperaturii fiind considerată un avantaj pentru persoanele care au obiceiul de a intra în contact cu pardoseala.

Nu uităm să menționăm nici faptul că încălzirea în pardoseală este un sistem cât se poate de sigur. Comparativ cu un calorifer care poate atinge temperaturi ridicate, periculoase pentru copii sau bătrâni, termostatul încălzirii în pardoseală are rolul de a stabiliza temperatura de la sol. Deși putem seta temperaturi ambientale chiar și de 25-30 de grade Celsius, temperatura pardoselii nu va oferi temperaturi periculoase pentru organismul uman. Având o durată de viata de până la 25 de ani, acest sistem de încălzire rămâne unul dintre cele mai sigure sisteme de încălzire de pe piață, detaliu demonstrat tehnic prin extrem de multe teste, realizate atât de specialiști cât și de producători.