Despre noi


Siguranță și confort, rezultatul unor comenzi onorate responsabil, unor lucrări durabile, rezistente și accesibile ca preț!

Activitatea principală a companiei nostre este realizarea unor lucrări complexe de hidroizolații necesare impermeabilizării construcțiilor subterane și de suprafață. Serviciile noastre se impun datorită soluțiilor tehnice inovatoare,inginerilor calificați și a materialelor de cea mai bună calitate, elemente pe care le punem cu drag și responsabilitate la dispoziția clienților noștri.

Proiectăm și aplicăm soluții tehnice performante pentru hidroizolații, pardoseli, șape, betoane, degivrări, construcții de acoperișuri și terase verzi, alături de o multitudine de servicii complementare.

Firmele de profil, care activează pe piața sistemelor de hidroizolații din România s-au dezvoltat semnificativ în ultimii ani , atât în ceea ce privește metodele de execuție, procedurile, tehnicile folosite, dar mai ales, utilajele și instrumentele utilizate în procesul de execuție a lucrărilor. Pe noi, experiența de peste 8 ani în domeniu, personalul calificat, instrumentele, utilajele folosite, dar și pasiunea pentru serviciile bine executate ne recomandă ca experți de top pe aceast segment de piață.

Serviciul nostru de consultanță vă stă la dispoziție cu informații referitoare la diversele tipuri de materiale care, datorită modului de aplicare, al proprietăților speciale de impermeabilizare, rezistenței sporite sau al prețului accesibil, sunt preferate în lucrările experte de hidroizolații.

Costurile sunt calculate în funcție de construcția sau suprafața ce se dorește a fi hidroizolată și de materialele folosite!